Keukens

Iedere woning heeft een eigen stijl en sfeer. Deze stijl en sfeer kunt u laten terugkomen in uw keuken. Heeft u een heel modern en strak interieur of juist totaal het tegenovergestelde hiervan? Geen probleem! Wij ontwerpen de keuken volledig in de door u gekozen stijl. Doordat wij alle keukens en meubels op ambachtelijke wijze vervaardigen, is alles mogelijk. Dus een keuken met een klassieke landelijke uitstraling kan hierdoor heel veel hedendaagse gadgets bevatten. De keuken is een van de belangrijkste ruimtes in uw huis en verdient daarom ook extra aandacht.

De keuken wordt voor u in 3D ontworpen. U krijgt dan bij de presentatie van het ontwerp een duidelijk beeld van hoe de keuken er uiteindelijk uit komt te zien.

Wij kunnen u advies geven voor de indeling van uw keuken. U kunt hierbij denken aan achterliggende lades, afvalsystemen en apparatuur. Het is uiteraard ook van belang een juiste keuze te maken voor de gewenste apparatuur.

Het renoveren van uw huidige keuken behoort ook tot de mogelijkheden evenals een bouwkundige aanpassing. Een bouwtekening geeft ons hiervoor voldoende inzicht. Alles blijft bij ons in eigen hand: van het inmeten, het ontwerpen, het vervaardigen tot en met het spuiten of schilderen etc. Na een zorgvuldige eindcontrole worden de keuken en apparatuur met zorg geplaatst en aangesloten door de meubelmaker die uw keuken heeft vervaardigd.

Hebben wij uw interesse gewekt? Schroom dan niet om eens langs te komen in de showroom om enkele voorbeeldkeukens te bekijken en uw wensen te bespreken of neem contact met ons op voor een afspraak. Een vrijblijvende afspraak bij u thuis heeft wat ons betreft de voorkeur. Een afspraak bij u thuis heeft als voordeel, dat we naast het inmeten van de keuken, ook allerlei details met u rustig kunnen bespreken, zodat wij een zo realistisch mogelijke tekening kunnen maken.